Deze website maakt gebruik van cookies.  Klik hier voor meer informatie.  Deze melding niet meer tonen.


     
  

Bij EuroVision kunt u niet alleen terecht voor een mooie en goed functionerende website. Want wat is een website als hij niet gevonden wordt?

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om uw organisatie online te profileren.
In een persoonlijk gesprek adviseren wij u graag over de mogelijkheden.
0


Google Ready
Onze websites zijn standaard Google-Ready. Om goed vindbaar te zijn en topposities te behalen in de zoekmachines, heeft uw website echter meer nodig. Wij kunnen u verschillende Google-abonnementen aanbieden waarbij zoekwoorden dusdanig worden gebruikt en geïntegreerd dat uw website gegarandeerd betere posities behaalt. En dit voor een tarief vanaf € 35,- per maand voor 10 zoekwoorden!

Google Adwords
Adwords is een online advertentiemogelijkheid van Google waarbij u betaalt per click. Om echter de meest relevante zoekwoorden te gebruiken en deze de juiste cost per click (CPC) mee te geven, vereist enige deskundigheid. Daarbij moeten campagnes van Adwords regelmatig worden bijgehouden en bijgesteld.
Wij beschikken over de expertise om deze campagnes voor u in goede banen te leiden. Vooraf bespreken we in een persoonlijk gesprek het budget en de doelen. Zodra de campagne is opgestart, zal er regelmatig contact zijn over de vorderingen en behaalde resultaten.

Online Marketingplan
Wilt u uw marketingbudget online gaan inzetten maar u weet niet waar en hoe u moet beginnen? Wij kunnen alle voor u relevante mogelijkheden in kaart brengen, samengebracht in een uitgebreid marketingplan. Dit is voor u de leidraad voor online succes!

Landingspagina's
Om uw website hoger te positioneren kunt u ook kiezen voor zogenoemde landingspagina's. In het kort gezegd zijn dit extra "websites" waarin uw zoekwoord veelvuldig naar voren komt zodat deze pagina een goede positie verkrijgt binnen Google.
Wij geven u graag meer informatie over deze mogelijkheid!

Socialmedia

Social media is een verzamelnaam voor alle internet-toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie met elkaar te delen op een gebruiksvriendelijke en vaak leuke wijze. Het betreft niet alleen informatie in de vorm van tekst (nieuws, artikelen). Ook geluid (podcasts, muziek) en beeld (fotografie, video) worden gedeeld via social media websites. Met andere woorden, social media staat voor 'Media die je laten socialiseren met de omgeving waarin je je bevindt'.

Bekijk de link voor een presentatie over social media


Vraag nu een adviesgesprek aan!
Graag bekijken we samen met u wat voor u de juiste instrumenten zijn om online goed te scoren.
Vraag een vrijblijvend gesprek aan of neem telefonisch contact met ons op, tel.: 0541 - 662883

Home | portfolio | producten | contact
Algemene voorwaarden